avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea Lustratiei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea Lustratiei

Mi se pare ceva ca o gluma nesărata după 20 de ani de la revoluție. Știu primar,dovedit ca informator al miliției și securității! Oamenii l-au reales de 2 ori. N-au știut nimic de3spre el pana de curând. Daca va mai candida ,nu-l vor alege pentru ca in ultimul mandat i-a tratat cu dispreț și a furat,nu pentru ca a fost sifon. Aceasta lege era buna acum 15 ani. Acum este depasita. Ce se mai intampla cu ea ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:10, 17 Iulie 2010
A cazut in desuetudine .... cine mai are interes acum cand viata de zi cu zi este asa cum este ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articol. tlefter tlefter Poate un articol dintr-o lege oarecare sa anuleze toate principiile care au stat la baza elaborarii respectivei legi prin continul lui? Un articol nu abordeaza ... (vezi toată discuția)
Alegeri prezidentiale Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR [b]Unui prezidentiabil:[/b] A spus ca nu e de dorit Un presedinte... ESCU. Dar in campanie e insotit De unul... Iliescu. (vezi toată discuția)
M-am saturat de toti cei care "conduc"aceasta tara fara sa faca nimic pentru romani tanasa marius-andrei tanasa marius-andrei m-am saturat de toti cei care \"conduc\"aceasta tara fara sa faca nimic pentru romani.au trecut 21 de ani de la revolutie si nu s-a schimbat nimic,incotro ne ... (vezi toată discuția)