avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Leasing
Discuție deschisă în Executare silită

Leasing

Buna ziua

am o masina in leasing si sunt la jumatatea contractului. In cazul executarii silite se poate considera un bun de executat? Inca nu imi apartine, mai am de platit 2 ani!
Cel mai recent răspuns: ContSters88691 , utilizator 09:16, 18 Iulie 2010
nu, dvs sunteţi utilizatorul iar proprietarul maşinii este firma de leasing. Veţi deveni proprietarul maşinii odată cu plata ultimei rate si a transferului de proprietate de la firma de leasing către dvs. abia atunci veţi putea pierde maşina în urma unei executări silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare executare auto leasing andrutza_camy andrutza_camy daca am luat o masina in lising pe firma,aceea firma aviind datorii momentan la administratia financiara iar masina urmiind sa fie platita integral in ciiteva ... (vezi toată discuția)
Imi poate fi luata o masina cumparata cu buna-credinta? prykkyy prykkyy In 2007 am cumparat o masina de la un proprietar persoana fizica; el era al doilea proprietar pe cartea de identitate a masinii, primul fiind o firma de ... (vezi toată discuția)
Cum sa-mi recuperez masina??? doresc un sfat nedelcuc nedelcuc Sunt angajata la o firma din Bucuresti. In anul 2009 am incheiat o conventie prin care am preluat masina luata de ei in leasing, platind jumate din rate urmand ... (vezi toată discuția)