avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrebare executare auto leasing
Discuție deschisă în Executare silită

intrebare executare auto leasing

daca am luat o masina in lising pe firma,aceea firma aviind datorii momentan la administratia financiara iar masina urmiind sa fie platita integral in ciiteva luni se poate ca administratia financiara sa execute silit masina dupa ce intra in posesia firmei adica cu plata ultimei rate?
Cel mai recent răspuns: andrada_sb , utilizator 10:52, 31 Ianuarie 2012
Pot fi supuse executarii silite orice bunuri din patrimoniul societatii.
In momentul in care terminati contractul de leasing(plata ultimei rate, a valorii reziduale, depinde ce contract aveti), opereaza transferul dreptului de proprietate de la finantator la utilizator. Asadar, masina intra in patrimoniul societatii dumneavoastra si poate fi executata silit de catre administratia financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare reziduala cuprinsa in rata diana81 diana81 Sunt nedumerita daca am valoarea reziduala prinsa in rata si primesc factura in fiecare luna cu rata si valoarea reziduala TVA AFERENT VALORII REZIDUALE ... (vezi toată discuția)
Taxa reziduala la contractele de leasing auto cris_il68@yahoo.com cris_il68@yahoo.com ce reprezinta taxa reziduala la contractele de leasing auto? este legala? (vezi toată discuția)
Tva deductibil contracte de leasing bbn_1982 bbn_1982 Buna. Am cumparat o masina in leasing inainte de 01.05.2009. Pot sa deduc tva-al aferent, sau numai firma de leasing il poate deduce? (vezi toată discuția)