avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare administrator firma
Discuție deschisă în Executare silită

executare administrator firma

Ce se intampla daca unicul administrator (si in acelasi timp si patronul) unei firme este executat pentru o datorie personala? Ii poate lua din investitia facuta la firma, respectiv sediul (imobilul) si utilajele?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lilicrin , utilizator 10:14, 18 Iulie 2010
Da daca executorul face demersurile necesare pentru ca firma sa devina tert poprit pentru datoria personala a administratorului si mai mult de atat poate sa execute atat partile sociale ale administratorului cat si bunurile firmei.
La ce nivel este executarea silita?
In ultima faza cred, adica admisa cererea de exectuare in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu executorul la usa! ContSters94259 ContSters94259 Buna ziua, Am o mica nelamurire... Am o firma care e aproape de faliment;cu ceva timp in urma am fost dati in judecata de mai multe firme(3)pt.neplata,am ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana juridica mara_ctin mara_ctin buna ziua, sunt administratorul unei firme, pe numele careia s-a emis sentinta de executare silita de catre un creditor. In prezent e suspendata, pe numele ... (vezi toată discuția)