Am o firma care e aproape de faliment;cu ceva timp in urma am fost dati in judecata de mai multe firme(3)pt.neplata,am conturile poprite,am bunuri ale firme si personale care sunt garantate la banca.In curand si bancile vor veni pt.executare silita...
Vreau sa va intreb daca eu am garantat tot la banca si nu mai am nimic,dar NIMIC pe numele meu si al firmei(decat un calc.si ceva mobilier din birou),firmele care m-au dat in judecata au trimis executorul la mine sa execute bunurile firmei... ce mai pot executa daca firma si nici persoana fizica nu mai are nici un bun?
Ce se poate intampla cu administratorul firmei daca nu are din ce sa plateasca datoriile catre firme?
Inchisoarea datornicilor a fost desfiintata cu multa vreme in urma. Asa fiind, atunci cand portarelul va va bate la usa, veti putea sa-i spuneti
:P
Daca insa falimentul firmei va poate fi imputat, creditorii vor putea sa va urmareasca bunurile viitoare, daca pana atunci nu se va prescrie dreptul de a cere executarea silita.
Oricum nu vor mai fi bunuri viitoare pe numele meu,pt.ca am garantie personala la banca,care imi urmareste intreg patrimoniul prezent si viitor...
Saptamana asta voi face demersurile pt.insolventa firmei...Creditorii mai au ce executa in cazul acesta?Adica mai au pt.ce sa stea pe capul meu?
Creditorii pot urmari persoana fizica pt.datoriile firmei?
Daca se deschide insolventa executarea silita a firmei este suspendata. pentru datoriile firmei nu pot fi executate bunurile personale, doar daca nu ati garantat personal aceste obligatii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Fidejusor
ina1
Buna ziua,
Societatea x are un credit restant. Banca a propus restructurarea/reorganizarea creditului. S-a garantat pentru credit cu un imobil proprietatea ... (vezi toată discuția)
Faliment
axw
Buna ziua,
O societate are un credit bancar garantat cu BO de catre persoanele fizice asociati ai firmei doua din Romania, doua din UE. Daca societatea intra ... (vezi toată discuția)