avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... oferta publicitara servicii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

oferta publicitara servicii

Doresc sa imi infiintez o intreprindere independenta pe profil secretariat administratie. In acest scop vreau sa trimit mai multe emailuri cu oferta de servicii la fime din orasul meu, pentru gasirea de clienti si testarea pietei in acest domeniu odata cu posibilitatea externalizarii acestei activitati in conditiile economice actuale. Pot face acest lucru intr-un cadru legal, sau oferta mea transmisa prin email poate fi sub incidenta vreunei legi restrictive la publicitaea online?
In acord cu prevederile CANSPAM Act/2003 si Legii nr. 365/2002, mesajele de acest tip nu pot fi considerate SPAM daca contin toate informatiile de contact ale expeditorului, precum si modalitatea de dezabonare.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ii dunare dunare Doresc sa imi infiintez o intreprindere independenta pe profil secretariat administratie. In acest scop vreau sa trimit mai multe emailuri cu oferta de ... (vezi toată discuția)
Amenda spam sophia13 sophia13 In cazul unui e-mail publicitar - un spam, cui i se da amenda firmei care comercializeaza produsul sau persoanei care trimite e-mailul publicitar? (vezi toată discuția)
Intrebare introducere disclaimer pt. publicitate ContSters130254 ContSters130254 Hello. Pot insera un text in mail-urile pe care urmez sa le trimit clientilor, atat cei activi/inactivi cat si cei potentiali, fara ca acest mail sa nu fie ... (vezi toată discuția)