avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA. Obligatie folosire case de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA. Obligatie folosire case de marcat

Pentru o PFA a carei activitate principala este fabricarea articolelor din fire metalice, fabricarea de lanturi si arcuri, care in fapt potcoveste cai si confectioneaza garduri din fier forjat, activitatea sa adresandu-se persoanelor fizice, este necesara achizitionarea unei case de marcat. Mentionez ca PFA-ul , este cu norma de venit. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 14:37, 18 Iulie 2010
ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr. 28 din 25 martie 1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, la art. 1 (1) prevede ,,Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri cu amănuntul, precum şi prestări de servicii direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale,,.
Conform prevederii de mai sus este obligatorie utilizarea casei de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate casa marcat pfa, cod caen 0113 lilianabln lilianabln Buna seara, Sunt un PFA cu activitate principala-cresterea legumelor, cod CAEN 0113. Va rog sa-mi spuneti daca este necesara existenta casei de marcat pentru ... (vezi toată discuția)
Personalitate juridica Nicoleta Mihai Nicoleta Mihai instructorul auto autorizat - PFA - are personalitate juridica? In baza carui temei legal? Este obligat sa detina casa de marcat fiscala? Va multumesc (vezi toată discuția)
E obligatorie casa de marcat? (instructor auto) tibi47 tibi47 Sant instructor auto PFA,si as vrea sa stiu daca sant obligat sau nu ,sa am casa de marcat.Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)