avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... e obligatorie casa de marcat? (instructor auto)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

e obligatorie casa de marcat? (instructor auto)

Sant instructor auto PFA,si as vrea sa stiu daca sant obligat sau nu ,sa am casa de marcat.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 18:06, 28 Septembrie 2011
Ordonanta de Urgenta nr. 28 din 25 martie 1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale la art. 1 (1) prevede ,,Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri cu amănuntul, precum şi prestări de servicii direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale,,.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personalitate juridica Nicoleta Mihai Nicoleta Mihai instructorul auto autorizat - PFA - are personalitate juridica? In baza carui temei legal? Este obligat sa detina casa de marcat fiscala? Va multumesc (vezi toată discuția)
Pfa. obligatie folosire case de marcat corneliaiorga corneliaiorga Pentru o PFA a carei activitate principala este fabricarea articolelor din fire metalice, fabricarea de lanturi si arcuri, care in fapt potcoveste cai si ... (vezi toată discuția)
Pfa casa de marcat? daca imi fac pfa imi trebuie casa de marcat? (vezi toată discuția)