avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Necesitate casa marcat PFA, cod CAEN 0113
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Necesitate casa marcat PFA, cod CAEN 0113

Buna seara,
Sunt un PFA cu activitate principala-cresterea legumelor, cod CAEN 0113.
Va rog sa-mi spuneti daca este necesara existenta casei de marcat pentru vanzarea legumelor, avand in vedere ca livrez legume catre societati comerciale pe baza de factura si chitanta ( uneori si prin banca).
Legumele le produc in solarul pe care il detine PFA-ul.
Am nevoie de un raspuns urgent, daca se poate.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 10:20, 16 Octombrie 2014
Ordonanţa de urgenţă nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale

Art. 1. - (1) Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri cu amănuntul, precum şi prestări de servicii direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat la pfa cu cod caen 0113 lavinia689 lavinia689 Am infiintat un pfa pe cod caen 0113..am nevoie de casa de marcat? (vezi toată discuția)
Pfa - apicultura neimpozabil, casa de marcat Mariralu Mariralu Buna ziua, Am intalnit urmatoarea situatie : PFA -apicultura cu fonduri europene 141 , a dat spre procesare miere , a vandut miere pe factura la ... (vezi toată discuția)
Pfa. obligatie folosire case de marcat corneliaiorga corneliaiorga Pentru o PFA a carei activitate principala este fabricarea articolelor din fire metalice, fabricarea de lanturi si arcuri, care in fapt potcoveste cai si ... (vezi toată discuția)