avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... speta drept umanitar
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

speta drept umanitar

3. În cadrul unui conflict armat internaţional între Imeria şi Panacon, ca urmare a capitulării Panaconului de Sud, au fost capturaţi peste 150.000 de prizonieri de război.. Imerienii sunt recunoscuşi pentru concepţia pe care o au despre viaţă şi lume, în sensul că cei care nu împărtăşesc religia imeriană, nu merită să trăiască. Imeria este stat parte la dreptul de la Geneva şi la dreptul de la Haga.

Sunteţi delegaţi ICRC şi urmează să vizitaţi prizonierii de război din lagărul de la Delviv. Aveţi 10 minute în care să aflaţi dacă Imeria respectă dreptul internaţional umanitar cu privire la prizonierii de război. Puteţi discuta în aceste minute cu doi prizonieri, un bărbat şi o femeie.

Alte discuții în legătură

Speta drept umanitar international elena213 elena213 In cadrul unui conflict armat internaţional între Imeria şi Panacon, ca urmare a capitulării Panaconului de Sud, au fost capturaţi peste 150.000 de ... (vezi toată discuția)
Speta - drept umanitar elena.tabacaru elena.tabacaru V-as ruga daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o speta din Dreptul Umanitar , care imi da batai de cap timp de 2 saptamani .#-o:( si nu stiu unde sa ... (vezi toată discuția)
Urmasii prizonierilor de razboi buna ziua, tatal meu a fost prizonier ... anaid1972 anaid1972 Urmasii prizionerilor de razboi Buna ziua, Tatal meu a fost prizioner de razboi in Germania,am dreptul la indemnizatie? deoarece de la AJPIS Gorj mi s a ... (vezi toată discuția)