avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Speta drept umanitar international
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Speta drept umanitar international

In cadrul unui conflict armat internaţional între Imeria şi Panacon, ca urmare a capitulării Panaconului de Sud, au fost capturaţi peste 150.000 de prizonieri de război.. Imerienii sunt recunoscuşi pentru concepţia pe care o au despre viaţă şi lume, în sensul că cei care nu împărtăşesc religia imeriană, nu merită să trăiască. Imeria este stat parte la dreptul de la Geneva şi la dreptul de la Haga.

Sunteţi delegaţi ICRC şi urmează să vizitaţi prizonierii de război din lagărul de la Delviv. Aveţi 10 minute în care să aflaţi dacă Imeria respectă dreptul internaţional umanitar cu privire la prizonierii de război. Puteţi discuta în aceste minute cu doi prizonieri, un bărbat şi o femeie.

Luand in considerare Conventia de la Geneva III, ma poate ajuta cineva?
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2014
elena213, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 09:19, 17 Ianuarie 2014
In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, multi evrei credeau ca se duc la facut dus, inainte de asta, cand erau inca in tren, se gandeau ca se duc sa faca afaceri. Asa ca cei doi prizonieri s-ar putea sa nu cunoasca realitatea.
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2014
tgeorgescu, utilizator
Stimat forumist,

Vă invit să vă faceți temele studențești singur, sau ajutat de un grup de prieteni, cu care să studiați în mod real speța dată.

Arta dreptului se dobândește cu multă muncă, în nici un caz luând de-a gata răspunsuri de pe forum.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta drept umanitar ContSters158732 ContSters158732 3. În cadrul unui conflict armat internaţional între Imeria şi Panacon, ca urmare a capitulării Panaconului de Sud, au fost capturaţi peste 150.000 de ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Dreptul international: recunoasterea dreptului de proprietate al unei familii istorice montecristo montecristo Buna seara,va abordez cu o problema cred eu mai delicata fata de ceea ce probabil sunteti obisnuiti deja si anume: Sunt descendentul unei familii ce a detinut ... (vezi toată discuția)