avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plata sultei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plata sultei

1) in urma divortului de sotia mea, trebuie sa-i dau anumite bunuri comune (tv, frigider altele) si o sulta - o suma de bani importanta.
am primit somatie de la un executor judecatoresc sa platesc suma intr-un termen foarte scut.
cum pot obtine un termen mai lung (60 sau 90 de zile)? trebuie sa trimit o cerere la executor?

2) eu cred ca sotia nu mai este interesata de lucruri, ci numai de bani, dar eu vreau sa-i dau totul o data (ca sa termin o data cu povestea asta). pot sa cer sa vina sa-si ia lucririle si dupa aceea sa-i dau banii?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 16:37, 18 Iulie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere faptul ca s-a inceput executarea silita solicitati executorului judecatoresc un termen rezonabil pt. plata sultei , solicitand in acelasi timp si ridicarea bunurilor de catre fosta sotie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sultei smile_506 smile_506 instanta a hotarat sa platesc sulta , in urma unui proces de iesire din indiviziune. Intrebarea este : cum se procedeaza ? Eu virez suma in contul pe care o ... (vezi toată discuția)
Executare silita sulta titiC titiC in urma unui proces de partaj m-i sa atribuit apartamentul mie cu obligatia de a achita sulta de *** sotului,fara sa fie specificata o perioada a achitarii ... (vezi toată discuția)
Executare silita SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua, Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)