1) in urma divortului de sotia mea, trebuie sa-i dau anumite bunuri comune (tv, frigider altele) si o sulta - o suma de bani importanta.
am primit somatie de la un executor judecatoresc sa platesc suma intr-un termen foarte scut.
cum pot obtine un termen mai lung (60 sau 90 de zile)? trebuie sa trimit o cerere la executor?
2) eu cred ca sotia nu mai este interesata de lucruri, ci numai de bani, dar eu vreau sa-i dau totul o data (ca sa termin o data cu povestea asta). pot sa cer sa vina sa-si ia lucririle si dupa aceea sa-i dau banii?
Buna ziua !
Avand in vedere faptul ca s-a inceput executarea silita solicitati executorului judecatoresc un termen rezonabil pt. plata sultei , solicitand in acelasi timp si ridicarea bunurilor de catre fosta sotie .
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Plata sultei
smile_506
instanta a hotarat sa platesc sulta , in urma unui proces de iesire din indiviziune.
Intrebarea este : cum se procedeaza ? Eu virez suma in contul pe care o ... (vezi toată discuția)
Executare silita sulta
titiC
in urma unui proces de partaj m-i sa atribuit apartamentul mie cu obligatia de a achita sulta de *** sotului,fara sa fie specificata o perioada a achitarii ... (vezi toată discuția)
Executare silita
SimonaC25
Buna ziua,
Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)