Am o garsoniera inchiriata si ieri mi-am dat seama ca cineva a intrat in casa si a furat o suma de bani si un telefon mobil. Dupa lungi dezbateri si ganduri, mi-am dat seama ca nu putea fi decat proprietarul sau unul din fostii chiriasi. Ce ar trebui sa fac in acest caz? Mi-ar fi foarte folositoare parerile dumneavoastra! Multumesc
trebuie sa mergeti cat mai repede la sectia de politie de care apartineti si sa formulati o plangere penala pentru furt. respectivii politisti va vor indruma cu privire la ce e de facut pe mai departe.
era bine sa fi mers la politie de indata ce ati constatat ca v-eu disparut o parte din lucruri, pentru ca existau mai multe sanse de identificare si ridicare a dovezilor.
Din ceea ce afirmati dvs , din supozitiile pe care vi le-ati facut dvs cu privire la posibilii autori , se poate desprinde concluzia ca nu sunt prezente urme de fortare mecanica asupra usii de intrare in imobil ,a mecanismului de incuiere , respectiv a ferestrelor .
Astfel , formularea unei plangeri penale ptr furt si violare de domiciliu va fi greu de demonstrat de catre dvs , si cauza are mari sanse de nereusita .
De asemenea , mai pot sa concluzionez ca proprietarul imobilului si fostii chiriasi inca detin cheia de acces , ori acest lucru trebuia rezolvat in principiu de catre dvs . Trebuie sa schimbati yala , daca nu ati schimbat-o .
Tineti cont de faptul ca , nici macar proprietarul nu are drept de a intra in locuinta atata timp cat dvs ati inchiriat-o .
Parerea mea este ca nu prea aveti sanse de izbanda .
Plus ca va trebui sa dovediti si ca aveati acei bani precum si tel mobil in casa si ca au fost furate .
Presupunand ca s-ar putea face dovada lipsei bunurilor , in lipsa unor martori care sa fi vazut posibilii autori , dosarul va ramane cu A.N.
Cel mai bun respuns il puteti avea de la copii din fata blocului,tocmai ca sunt si in vacanta.
Cu siguranta copii,cunosc si proprietarul si fostii chiriasi.:luck: