Buna ziua.
Problema mea este una de natura penala...zic eu.
Mama mea s-a recasatorit. Inainte de casatorie a avut un apartament, bun al ei. Intre timp mi l-a vandut mie si a si divortat.
Din pacate fostul sot al mamei nu a vrut sa paraseasca imobilul si ca atare am intentat proces de executare silita. Pe parcursul procesului acesta a schimbat yala la casa. Dupa reclamatii si declaratii la politie tot nu am reusit sa rezolv nimic pentru ca mi s-a zis ca are voie sa faca acest lucru.
Ulterior am reusit sa intru in casa si am constatat ca fostul sot al mamei mele furase din casa obiecte de mobilier, electrocasnice, bani si toate hainele ei si ale mele. Am declarat furtul la politie, au venit criminalistii si acum dosarul este la procuror, iar fostul sot al mamei mele este anchetat pentru furt.
Eu aveam si bunurile asigurate, dar asigurarea nu ma poate despagubi pana nu se da o rezoltie in caz.
Intrebarea mea ar fi care sunt pasii pe parcursul cercetarii de furt si care sunt sansele sa fiu despagubit de firma de asigurari pentru ca hotul nu va aduce niciodata bunurile furate inapoi?
Mentionez ca o parte din bunurile furate de el sunt si bunuri dobandite impreuna cu mama mea.
fostul sot nu avea voie sa schimbe yala. strangeti probe pt a dovedi existenta bunurilor. vedeti de ce natura erau, in ce regim erau cumparate, pe cele neasigurate sa va despagubeasca hotul, de la cele asigurate - firma de asigurari. angajati-va un avocat din orasul dvs, nu lasati sa treaca asa simplu, pentru ca trebuie sa va recuperati tot.
Pai azi am fost la procuratura si mi s-a zis ca dosarul e deja repartizat la un procuror si ca a fost inregistrat pe furt.
Daca nu angajez avocat, procurorul nu-si face treaba?
Spargere casa
laur81
Buna ziua
Acum 2 saptamani unui prieten i s-a spart casa de vacanta si i s-au furat bunuri in valoare de 2000lei. De atunci politistii inca nu stiu cine-s ... (vezi toată discuția)