avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia anticipata 2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia anticipata 2010

Buna ziua,

Sunt ,,voci" care spun ca se aproba totusi pensionarea anticipata. Este valabila legea 118/2010 sau s-a revenit asupra acesteia ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabi1 , utilizator 09:32, 19 Iulie 2010
Este in vigoare, deci aplicabila! Pe cale de consecinta, la intrarea in vigoarea a prevederilor respectivei legi nu se mai iese la pensie anticipat sau aqnticipat partial!
Va rog sa accesati link-ul de mai jos. Am scris acolo care sunt persoanele carora, daca au depus cererile pentru acordarea pensiei anticipate / anticipate partiale pana in 02.07.20010, li se vor emite decizii de pensie si vor primi drepturile aferente. Este vorba despre cei care indeplinesc conditiile pana in 02.08.2010, si care au depus dosarele cu 30 de zile inainte, asa cum prevede Legea nr. 49/2010.
www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc frumos.
Sa aveti o saptamana buna!

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata ana_lupu_ana ana_lupu_ana Sint nascuta in 29.08.1953 si as dori sa stiu daca mai pot depune dosarul pentru pensionare anticipata. Multumesc Ana Lupu (vezi toată discuția)
Se mai acorda pensii anticipate? macristinasrl macristinasrl Doresc sa stiu se mai accepta sau nu pensionari anticipate? Ce act normativ, Lege a ANULAT ? (vezi toată discuția)
Dosar pensionare anticipata respins madachivu madachivu Sunt nascut pe 19 octombrie 1949 si in septembrie anul trecut am depus dosar de pensionare anticipata. Cu cateva saptamani in urma am primit si ... (vezi toată discuția)