avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de fidejusiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de fidejusiune

buna ziua! as dori sa ma informati si pe mine in urmatoarea situatie. Eu detin o societate comerciala fiind asociat unic iar parintii mei au semnat un contract de fidejusiune pe o perioada de un an, mentionez ca am o linie de credit, iar firma nu sta pe roze in momentul actual. Ce as putea face in situatia aceasta fara sa aftectez bunul parintilor?
Cel mai recent răspuns: SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL , Consilier juridic 23:11, 18 Iulie 2010
este o situatie dificila pentru ca daca nu acoperiti linia de credit, banca se indreapta impotriva societatii si daca nu are ce recupera de la societatea cu siguranta se indrepata impotriva fidejusorilor....in speta parintii dvs...va recomand sa incercati sa achitati si daca nu puteti, solicitati bancii o reesalonare....poate sunt intelegatori si nu vor trece la executare silita......multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fidejusor simona_tanase282002 simona_tanase282002 O societate X a contractat o linie de credit, avand ca fidejusor o pers fizica Y. Societatea a intrat in insolventa , insa prin planul de reorganizare ... (vezi toată discuția)
Importanta hotararii adunarii generale a asociatiilor pt semnarea contractului de fidejusiune mitzu74 mitzu74 Buna ziua. Sunt administratorul unei societati comerciale. suntem 2 asociati cu parti egale.Asociatul meu doreste sa solicite o linie de credit, eu am fost de ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata ginnette ginnette buna ziua. sunt administratorul unei societati comerciale srl cu aport de98% ( restul de 2% il detine asociatul meu) si in urma cu 3 ani am facut o linie de ... (vezi toată discuția)