avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imposibilitate de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imposibilitate de plata

buna ziua. sunt administratorul unei societati comerciale srl cu aport de98% ( restul de 2% il detine asociatul meu) si in urma cu 3 ani am facut o linie de credit ; ulterior banca a transformat linia de credit in rate ( in termen de un an) . la inceputul anului au inceput problemele, regresul si nu am mai putut plati aceste rate.#-o . as vrea sa-mi spuneti ce se intimpla in acest caz cand deja am primit de la banca instiintare de plata si instiintare de la Judecatorie cu incuviintarea executarii silite a titlului executoriu Contract de fidejusiune.
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 18:53, 3 Noiembrie 2009
Veti fi executat silit. Contractul este cel care stabileste intinderea obligatiei pt. fiecare, atat pt. titrular cat si pt. garant (fidejusor). Puteti face si o contestatie la executare, conform prevederilor art. 399, 400, 400 indice 1, 401 C.pr. civ.
Sfatul meu este sa va angajati aparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvare leasing ONU EMIL ONU EMIL Ce se intampla daca adm. unei soc.(care este si fidejusor) nu returneaza bunurile soc. de leasing in val. de 200.000 EUR .Adm. are ca pers fizica un teren de ... (vezi toată discuția)
Fidejusor executare silita si imobil cu ipoteca fil1ram fil1ram Firma sotului (administrator si alti asociati) a contractat o linie de credit de la banca pentru firma. Desi au executat lucrari la diverse firme, acestea nu ... (vezi toată discuția)
Contract de fidejusiune justraissa99 justraissa99 buna ziua! as dori sa ma informati si pe mine in urmatoarea situatie. Eu detin o societate comerciala fiind asociat unic iar parintii mei au semnat un ... (vezi toată discuția)