Buna ziua,ajutatima cu un raspuns,suntem 4 copii la parinte,mai traieste doar mama,care dupa revolutie a cumparat apartamentul,3 copii suntem la casa noastra,iar cel mic al-4-lea a ramas cu mama,s-a insurat si el,daca mama noastra vinde apartamentul si ai da celui de al patrulea banii sa ia un apartament mai mic pe numele lui,automat noi numai avem dreptul,dar sotia acestuia are dreptul.daca el il ia pe numele lui,sunt cununati cu acte?????
Va multumesc
Din cate stiu daca mama a cumparat apartamentul cand traia si tata, dupa decesul acestuia mama detine jumatate din apartament si 1/5 din cealalta jumatate iar fiecare dintre frati primiti cate 1/5 din acea jumatate de apartament. Deci mama nu poate dispune decat de partea ce i se cuvine. Daca l-a cumparat cand tata nu mai traia atunci poate dispune dupa bunul plac de bunul sau. Cel putin asa stiu eu dar ma poate contrazice un consultant cu studii juridice.
dar cel mai mult m-ar interesa daca il vinde si banii obtinuti ai da celui mic si el cumpara un imobil pe numele lui(este casatorit de 1 an),are dreptul sotia lui
Drept la propret.
abrassu
Buna ziua,ajutatima cu un raspuns,suntem 4 copii la parinte,mai traieste doar mama,care dupa revolutie a cumparat apartamentul,3 copii suntem la casa ... (vezi toată discuția)
Divort
Cioc 2018
IN CONTRACTUL DE VANZARE CUMPARARE A APARTAMENTULUI ESTE TRECUTA SI ACTUALA MEA SOTIE DE CARE VREAU SA DIVORTEZ.CUM POT DARAMA ACEST CONTRACT.MERSI. (vezi toată discuția)