avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere de suspendare...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere de suspendare...

Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva... Am pe cineva care executa pedeapsa cu inchisoarea pt fapta "inselaciune"(pedeapsa-3 ani). Stadiu procesual-recurs la apel. La ultimul termen, avocatul a depus cererea de suspendare a executarii, dupa ce dosarul a fost repus pe rol. Judecatorii nu s-au pronuntat pe loc, ca apoi sa aflu ca au respins cererea de suspendare...nu stiu care sunt motivele si nici nu stiu cum sa aflu.. Tin sa mentionez ca persoana nu este recidivista, are cazierul curat. Am primit termen abia in septembrie. Vroiam sa stiu daca mai exista vreo sansa, vreo portita ca pana in septembrie, la urmatorul termen, sa pot face ceva, nu stiu ce...dar vreau sa-l elibereze, eventual sa mai depun o cerere de eliberare..sau nu stiu....astept un sfat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george.adi , utilizator 11:29, 19 Iulie 2010
Da, asa este, nu se poate fara o lectura a dosarului... M-am sfatuit cu el, si mi-a zis ca momentan, pana la urmatorul termen nu se poate face nimic...o sa vad ce pot sa fac. Va multumesc frumos pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este eliberarea prin cautiune??? kmy_joy kmy_joy buna.as dori daca se poate sa imi spuneti ce este eliberarea pe cautiune si in ce consta???de exemplu pentru comiterea infractiunilor de luare de ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)
Cautiunea in procedura liberarii provizorii sub control judiciar gabitzu1ro gabitzu1ro Buna..daca se plateste cautiunea intr o procedura penala privind eliberarea sub contro judiciar ea poate fi admisa privind eliberarea sub contro judiciar si ... (vezi toată discuția)