Locuiesc la etajul 4 al unui bloc. De craciun am avut surpriza sa nu am apa; neavand apa, n-am avut nici caldura.Am descoperit ca era o defectiune la etajul 2 la o persoana care nu mai avea apa de vreo 2 ani, deoarece nu a platit. Am sunat la usa si nu mi-a raspuns nimeni, drept urmare am plecat la politie. Acolo mi s-a spus ca nu e de competenta lor si ca nu pot face nimic. Am tot insistat, iar intr-un final l-am gasit pe vecinul cu pricina si i-am explicat cum sta treaba. Dupa 2 zile..problema rezolvata. Mi-a adus bucata de teava taiata cu bomfaierul- el zicea ca a fost roasa de beton...in fine, mi-a parut bine ca am apa. Aseara am descoperit ca nu am apa din nou, iar problema e tot de la acel vecin, care din cate am auzit ar fi intepat teava, sa aiba si el apa.in apartament are 2 caini, sobolani si mizerii.abia ca poti trece pe langa usa..
Mentionez ca nu m-a lasat sa intru in apartament sa lucrez la conducta, a facut el totul si l-am si remunerat.
Ce pot face sa-mi rezolv problema?La cine trebuie sa apelez?
Groaznic. Am vazut ca ati pomenit vecin, sef de scara, dar de presedinte nimic. Aveti asa ceva la bloc? El ce zice?
Cel mai bine este sa vorbiti si cu un avocat, iar daca-l actionatiu in instanta pe Virgil... solicitati sa plateasca si cheltuieli de judecata. E un proces lung. Va trebui expertiza tehnica prin care sa se demonstreze ca virgil a bagat flex, fierastrau in conducta...
Mergeti si la primarie, la departamentul de indrumare a asociatiilor de proprietari si cereti-le ajutorul.
nu avem presedinte...suntem obisnuiti sa nu avem...nu avem nici primar: baia mare, in aceste zile nu are nici primar...
Azi o sa trec si pe la primarie, sa vad ce o sa-mi zica de acolo. O sa mai trec si pe la presa locala, poate un reportaj va schimba multe...
Primaru ca primar, ca sunt mizerii politice, dar cum sa n-aveti dom'le presedinte? :D
Imi place ca nu aveti presedinte, dar aveti sef de scara :D functie care nu exista in Legea 230/2007
O teava buclucasa
razvan1986
Ne-am mutat de curand in bloc si ca toata lumea am facu reparatii in apartament. Din greseala unul din meseriasi a dat o gaura in peretele din camara si a ... (vezi toată discuția)