buna ziua.am o situatie cu care nu m-am mai intalnit si nu stiu ce sa fac.la decontul de tva am sold negativ pe trimestrul 2.adica de recuperat.pe trimestrul 4 anul trecut si 1 anul acesta am tva de plata pe care nu l-am platit tot.pot compensa tva-urile?adica am 8427 de plata din per precedente si 4363 actual.tra sa trac la rd 33 soldul de plata din per precedenta neachitat si sa -mi ramana doar diferenta de plat?nu o sa-mi vina in control?va rog sa ma ajutat?va multimesc
la rand 33 treci suma care a ramas neachitata pana la data la care intocmesti decontuladica azi sau ..........si programul calculeaza singur toata suma , tu trebuie sa fii atenta si sa treci corect sumele pe randuri la parte a doua din decont de la randul 31.......ca programul preia el tot calculul , bafta
Ajutor decont tva
manug
buna ziua.Va rog sa ma ajutati in completarea decontului de tva pe trim 2.Am la rd.31-suma negativa 4363
rd.33-sold de plata din perioada preced.si neachitat ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300
Lizuca12
Buna ziua,
Am o nedumerire la decl 300 in mai a avut in luna suma negativa de 75 lei de plata din decont precedent 17868 si rest de plata 17793.
De platit ... (vezi toată discuția)