avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA ajutor decont tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

ajutor decont tva

buna ziua.am o situatie cu care nu m-am mai intalnit si nu stiu ce sa fac.la decontul de tva am sold negativ pe trimestrul 2.adica de recuperat.pe trimestrul 4 anul trecut si 1 anul acesta am tva de plata pe care nu l-am platit tot.pot compensa tva-urile?adica am 8427 de plata din per precedente si 4363 actual.tra sa trac la rd 33 soldul de plata din per precedenta neachitat si sa -mi ramana doar diferenta de plat?nu o sa-mi vina in control?va rog sa ma ajutat?va multimesc

Cel mai recent răspuns: tudormarin , utilizator 14:23, 20 Iulie 2010
la rand 33 treci suma care a ramas neachitata pana la data la care intocmesti decontuladica azi sau ..........si programul calculeaza singur toata suma , tu trebuie sa fii atenta si sa treci corect sumele pe randuri la parte a doua din decont de la randul 31.......ca programul preia el tot calculul , bafta
sa ne spui cum te-ai descurcat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor decont tva manug manug buna ziua.Va rog sa ma ajutati in completarea decontului de tva pe trim 2.Am la rd.31-suma negativa 4363 rd.33-sold de plata din perioada preced.si neachitat ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Am o nedumerire la decl 300 in mai a avut in luna suma negativa de 75 lei de plata din decont precedent 17868 si rest de plata 17793. De platit ... (vezi toată discuția)
Depunere tva rectificat Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ptr rectificare TVA depun decontul rectificat on line , sau trebuie mers la finante cu toata documentatia care a dus la ... (vezi toată discuția)