avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolarea termica a apartamentelor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolarea termica a apartamentelor

izolarea termica exterioara a apartamentelor se poate realiza de cine doreste dintr-un condominiu sau este obligatoriu ca intreg condominiu sa fie izolat termic?
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 12:04, 19 Iulie 2010
din punct de vedere al autorizarii poate fi facuta doar pentru una dintre proprietatile din condominiu. tehnic insa se recomanda anveloparea intregului condominiu..
Daca ceilalti proprietari nu doresc/nu isi permit aceste costuri va puteti face doar dvs. insa trebuie sa obtineti acordul asociatiei pentru aceasta lucrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in legatura cu izolarea blocului am o intrebare! cam ... zelinke zelinke Buna ziua! In legatura cu izolarea blocului am o intrebare! Cam jumatate dintre locatari si-au izolat pe cont propriu apartamentul mai demult. Acum ne cer ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru izolare/anvelopare exterioara apartament sector 3 Cristian Ionescu Cristian Ionescu Buna Ziua Am facut o cerere scrisa la primaria sectorului 3 pentru a-mi aproba izolarea exterioara a apartamentului mentionand ca lucrarea se va face din ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari-spatii comune iuliaiulia1501 iuliaiulia1501 As vrea sa aflu daca un perete exterior al apartamentului proprietate personala este considerat spatiu comun avand in vedere cheltuielile pentru izolare ... (vezi toată discuția)