avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! In legatura cu izolarea blocului am o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! In legatura cu izolarea blocului am o intrebare! Cam ...

Buna ziua! In legatura cu izolarea blocului am o intrebare! Cam jumatate dintre locatari si-au izolat pe cont propriu apartamentul mai demult. Acum ne cer semnaturile pentru autorizatie ca sa intre in legalitate. Restul locatarilor nu doresc anveloparea blocului. Intrebarea mea este daca pot ei intra in legalitate daca nu se izoleaza tot blocul? Ei argumenteaza ca nu costa nimic, dar ma gandesc ca dupa autorizatie urmeaza si proiectul, care iarasi numai pentru tot blocul se poate face.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 29 Septembrie 2023
Primariile nu acorda autorizatie constructie eficientizare termica/reabilitare parte comuna condominiu la persoane fizice
Scopul reabilitarii termice il reprezinta anveloparea suprafetelor exterioare constructie cu materiale cu caracteristici tehnice identice pe intreaga suparafata de reabilitat or in situatia in care exista parti reabilitate anterior ,la date diferite cu diferite materiale cu caracteristici tehnice diferite nu se mai obtine efctul scontat de eficienta energetica a intregii suprafete exterioare ale constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica bloc si acoperis noemi r noemi r In blocul nostru se doreste sa se faca o reabilitare termica. Am o intrebare in cadrul reabilitarii termice intra in mod automat si acoperisul, sau se refera ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc de 3 ani intr un bloc anvelopat de asociatia ... Docri Docri Buna ziua, locuiesc de 3 ani intr un bloc anvelopat de Asociatia Proprietarilor pe cheltuiala locatarilor inainte ca eu sa cumpar apartamentul. Fostul ... (vezi toată discuția)
Izolate apartament Magda8687 Magda8687 Buna seara. Ma numesc Laura si locuiesc intr-un bloc la parte. Eu impreuna cu sotul ne-am izolat singuri apartamentul, pe exterior. Acum asociatia de ... (vezi toată discuția)