Buna seara. Ma numesc Laura si locuiesc intr-un bloc la parte. Eu impreuna cu sotul ne-am izolat singuri apartamentul, pe exterior. Acum asociatia de proprietari impreuna cu locatarii blocului vor sa reabiliteze restul blocului. Ma pot obliga sa-mi dau jos izolatia care am pus-o singura? Mentionez ca mai sumt inca trei vecini care au facut treaba asta.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Autoritatile si normele tehnice in domeniu interzic executarea de modernizari energetice partiale la imobilele de locuit in comun
Pentru asigurarea efectului de protectie se impune executarea unei proectii pe intreaga suprafata cu acelasi material protector cu aceiasi tehnica de aplicare
Mai mult ,in cazul unor izolatii exterioare partiale ,autoritatea publica locala nu accepta eliberarea de autorizatie de constructie iar executantul nu poate elibera garantia lucrarii
Sunt multe situatii similare dv,in care pentru a se asigura efectul scontat,se dezafecteaza zonele izolate anterior ,se remediaza si se aplica strat protector pe intrega suprafata ,
Reabilitare bloc
Isaboss
Buna ziua ! Este legal sa facă reabilitarea doar la o singura scara a blocului ? Conform celor spuse de administrator la sacra care nu se reabilitează sunt ... (vezi toată discuția)
Izolatia unui imobil
mjay1987
Este necesara obligatoriu acordul vecinilor in ceea ce priveste izolatia exterioara si a terasei unui apartament? Pot fi pusi vecinii la plata unor astfel de ... (vezi toată discuția)