avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.Am achizitionat in urma cu 2,5 ani o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.Am achizitionat in urma cu 2,5 ani o locuinta la bloc,Locuinta ...

Buna ziua.Am achizitionat in urma cu 2,5 ani o locuinta la bloc,Locuinta are parter,et1 si mansarda.Nu am locuit acolo ca a trebuit sa o facem,in afara de geamuri nu a avut nimic.Acum de 2 zile ne-am mutat dar a inceput hartuiala in sensul ca mansarda si parterul si-au izolat exteriorul iar noi la et1 ,nu am izolat,nu am bani.Cind au facut nu era asociatie,exista acum asociatie.Intrebarea este ca- cel de la parter ne ameninta ca el are plin de igrasie in casa din cauza noastra ca nu am izolat,,ca ne da in judecata.Nici daca vreau eu nu voi putea izola in graba,nu dispun de bani.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:06, 16 Decembrie 2020
Daca asociatia de proprietari prin votul participantilor la adunarea generala a hotarat executarea modernizarii si eficientizarii energetice a cladirii,lucrarea trebuia sa se execute total
Hotararile adunrii generale sunt obligatorii pentru toti proprietarii
Aspectul ca modernizarea si eficientizarea condominiului a fost executa partial ,ridica suspiciunea ca a fost executata de catre proprietari nu prin asociatia d eproprietari
Igrasia este generata de mai multi facori
Aspectul ca vecinul are fenomenul de igrasie se poate datora defectoasei izolatii exterioare
In totdeauna cand se executa izolatii ,materialul protector se aplica si pe suprafata in afara proprietatii tocmai pentru a asigura izolarea temeinica a suportului pe care este aplicata izolatia
Nu va faceti probleme cu amenintarea vecinului
Nu are temei legal sa va actioneze in instanta
Chiar daca formuleaza actiune impotriva dv ,va fi nevoit sa execute expertiza tehnica care sa constate factorii generatori ai fenomenului de igrasie ,caz in care intotdeauna se constata deficiente la aplicarea materialului izolator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc neizolat. situatii izolari apartamente in 2020 trd002200 trd002200 Buna ziua. Am auzit ca s-au mai si schimbat legile in ultimii 2 ani legat de aspectul exterior al blocurilor din orase. Am o situatie la care poate reusim ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica pe o proprietate privata RaDracones RaDracones Buna ziua! Va rog o clarificare pentru urmatoarea situatie: 1. Reabilitare termica aprobata in AG; 2. Se executa reabilitarea in spatiile comune ale ... (vezi toată discuția)
Incalzire ap. nelocuit mirusaby mirusaby Buna ziua, am primit la asoc. o adresa prin care un locatar cere ca asoc. sa-i rezolve problema cu vecinul de desupt , care nu locuieste in ap. iar cel de ... (vezi toată discuția)