avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme transport curier rapid
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme transport curier rapid

Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: sunt persoana juridica, import accesorii tuning auto din UE si le revand in Romania. Transportul se face cu un curier rapid de la mine la client. In ultimele 2 luni insa ma lovesc din ce in ce mai des de nesimtirea firmei de curierat, adica: desi produsele sunt impachetate corespunzator (folie cu bule, carton subtire, carton gros, folie) si marcate "Fragil" acestea ajung lovite/sparte/crapate la destinatar. Am facut reclamatie la firma de transport si mi s-a raspuns ca " nici un pachet nu a fost ambalat in carton, ci doar in folie, si aceea fara bule", cu alte cuvinte am fost prostit in fata. Ca persoana fizica nu ma pot adresa OPC-ului (tocmai am vorbit si mi-au spus ca nu au competenta in reclamatiile facute de persoane juridice catre alte persoane juridice), ce pot face pentru a-mi recupera pierderile? Numai in ultima perioada am pierdut aproximativ 6000 ron.Ce pot face in aceasta situatie?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:36, 19 August 2010
Buna ziua! Cred ca am trecut cu totii prin astfel de probleme cu firmele de curierat si singura solutie cred k este schimbarea firmei.Si spun asta din proprie experienta.Pot sa iti recomand firma sprint curier.Eu lucrez cu ei de ceva vreme si pot sa zic ca sunt multumita.Sunt punctuali, si au obtiunea de verificare a pachetului inainte de a-l plati si asta poate sa te ajute sa nu mai pierzi bani.Bafta!
De acord. Schimbarea firmei e cea mai buna solutie. Le va pasa in momentul in care le pleaca suficienti clienti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)
Deteriorare marfa la transport asover asover Buna La data de 15 februarie 2012 am comandat pe net un produs electric. Curierul mi-a adus în 2 zile lucrătoare, dar la deschiderea pachetului am observat, ... (vezi toată discuția)
Paleti lemn - ambalaj reutilizabil? ditri ditri Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru a lamuri situatia sistemului de declarare a deseurilor de ambalaje conform legii 249/2015. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)