avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CERTIFICATU DE MOSTENITOR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CERTIFICATU DE MOSTENITOR

AM SI EU O PROBLEMA, AM ACTIONAT IN INSTANTA O PERS FIZICA PTR RECUPERAREA DATORIILOR DAR PROBLEMA ESTE CA PERSOANA IN CAUZA A DECEDat si nu stiu de unde pot sa scot certificatul de mostenitor al persoanei respective.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 12:35, 13 August 2007
In aceasta sotuatie mostenitorii pers respective sunt cei care vor plati creanta.
Si inca ceva..instanta a respins cumva cererea ?
da
am introdus cerere de ordonanta privind somatia de plata si mi-a respins-o pe motivul ca parata a decedat si nu am indicat mostenitorii cu inscrisuri doveditoare. si am nevoie de certificatul de mostenitor dar nu stiu cum pot sa fac rost de el. la cine ma adresez?
cum recuperezi datoriile de la o firma care a dat faliment?
intervii in procedura de lichidare judiciara daca a fost declarat falimentul, si in functie de rangul creantei te "infrupti" din eventualele active (patrimoniul social ramas, existent)

Alte discuții în legătură

Crtificat de mostenitor cri30 cri30 Buna ziua As avea si eu o intrebare legata de legea 10/2001 In anul cursul anului 2005, o persoana inainte sa decedeze ii lasa prin testament unei alte ... (vezi toată discuția)
Succesiune - un singur mostenitor Inna6769 Inna6769 cum se procedeaza in cazul succesiunii ;in cazul in care tatal meu a decedat si eu sunt singura mostenitoare ? (vezi toată discuția)
Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)