avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune - un singur mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune - un singur mostenitor

cum se procedeaza in cazul succesiunii ;in cazul in care tatal meu a decedat si eu sunt singura mostenitoare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 09:32, 21 Februarie 2012
Dezbateti succesiunea la notarul de pe raza judecatoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu. Prezentati va cu certificatul de mostenitor, actele de stare civila din care sa rezulte gradul dvs de rudenie cu defuctul, certificat nastere, eventual daca sunteti casatorita certificatul de casatorie, actele de proprietate asupra imobilelor, certificat fiscal pentru imobile. Vi se va elibera certificat de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune j_smiht j_smiht As dori sa cunosc toti pasi de urmat pentru deschiderea succesiuni. Multumesc. (vezi toată discuția)
Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
Succesiunea obligatorie olyy23 olyy23 Buna ziua ,bunicul meu a decedat in 1974 iar bunica mea a decedat in februarie 2011,bunica mea nu a facut succesiunea, am vorbit cu o prietena care mi-a spus ... (vezi toată discuția)