Va prezentati la notarul de pe raza judecatoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu cu certificatul de deces, acte de stare civila a succesibililor din care sa rezulte gradul de rudenie cu defunctul, doi martori care l au cunoscut p defunct dar care sa nu fie dintre succesibili sau un grad de rudenie foarte apropiat cu acestia, daca este cazul testament sa l prezentati , aeasta daca este intocmit inainte de 2007 , dupa 2007 numai daca este olograf, adica scris semnat si datat de mana testatorului, actele de proprietatea care intra in masa succesorala a defunctului, adica bunurile care se aflau in proprietatea sau in coproprietatea defunctului, certificate fiscale pentru bunurile imobile.
Succesiune
jackelina
buna seara am si eu o intrebare socrul meu face in aprilie un an de cand a decedat si nu am primit nimic acasa prin care sa ne anunte ca tb sa facem ... (vezi toată discuția)
Testament
looly
Buna ziua.
Am o cunostinta care are o problema.Un domn a facut un testament cu sotia lui in care se specifica in felul urmator : daca moare el inaintea ... (vezi toată discuția)