Avem pe stoc produse alimentare preambalate (caramele) cu termen de valabilitate expirat din martie 2010. Cum putem distruge acest stoc si cum putem sa-l scoatem de pe gestiunea noastra? Exista vreo firma specializata in aceste servicii? Va multumesc.
Scoaterea din gestiune se poate face in baza unui proces verbal de constatare a cantitatii care a fost gasita cu termenul depasit.
Marfa trebuie dusa la o groapa de gunoi care va va elibera si o factura in acest sens (desigur ca se plateste). Factura si procesul proverbal fac (impreuna) dovada ca ati scos din stoc marfa expirata si ce s-a intamplat cu aceasta marfa.
Dar, nu sunt firme specializate in distrugerea produselor expirate? Sau se poate contacta si firmele de salubrizare in acest scop? Nu cunosc detalii despre o groapa de gunoi legala din Brasov. Multumesc.
Din ce stiu eu, sunt societati specializate care ridica produse cu continut de origina animala (carne, conserve din carne, sa); pentru restul produselor alimentare nu am auzit ....;
Groapa de gunoi ar trebui sa fie; salubritatea unde varsa gunoiul pe care il colecteaza?
Multumesc. Eu i-am contactat pe cei de la Urban S.A. cu care avem contract si ei au zis ca le pot colecta. Credeti ca e bine sa le predam lor pe baza unui act de predare primire si a unei facturi din partea lro pentru colectare deseuri?
Stoc
liliigretz
Buna ziua,
Un magazin de haine are in stoc produse de acum 5 pana la10-12 ani, produse care nu au sansa de a mai fi vandute niciodata, parte din ele sun si ... (vezi toată discuția)