avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recalculare despagubire conform modificarilor legii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recalculare despagubire conform modificarilor legii 247/2005

Am indeplnit toate formalitatile pentru despagubire conform legilor in vigoare, dar valoarea despagubirilor am vazut ca poate fi contestata conform legii contenciosului administrativ. Mentionez ca nu am primit nici un fel de certificate de actionar la Fondul Proprietatea. Ultimul lucru pe care l-am facut a fost depunerea certificatelor de valoare nominala la ANRP si primirea de la acestia a unei hartii care confirma ca au fost primite. As vrea sa stiu ce sanse de castig as avea intr-un proces contra statului privind recalcularea valorii de despagubire intrucat valoarea de atunci era acceptabila pentru acea perioada, dar acum este inacceptabila.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kyrradan , utilizator 17:21, 19 Septembrie 2007
hello! ar fi nevoie de mai multe detalii pt un raspuns corect si complet la aceasta pb. Ca idee, sunt persoane care au mers pana la CEDO cu chestiuni asemanatoare, dar cu conditia sa epuizati toate caile de atac din tara si sa nu lasati sa treaca mai mult de 6 luni dupa aceea. Cat priveste actiunea in Contrencios, aceasta se prescrie in 30 zile, doar in situatii speciale, in 6 luni, deci ati depasit se pare aceste termene. Daca mai sunt detalii, poteti sa-mi trimiteti un mesaj privat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez daunele? Vasile A. Vasile A. Am avut un accident de circulatie in urma caruia am ramas cu diferite cicatrici pe fata,osul de la fata strivit,fractura de bazin si de acetabul,adica o sa ... (vezi toată discuția)
Despãgubiri anrp aurel_vitza aurel_vitza Am depus dosarul pentru obtinerea despagubirilor conform L. 10 şi până în prezent nu am primit nici un răspuns de la ANRP din anul 2009 când ni se mai ... (vezi toată discuția)
Curtea europeana a drepturilor omului carmen marian carmen marian Buna. As dori sa rog oameni care cunosc cum functioneaza Curtea Europeana a Drepturilor Omului din Stasbourg Franta. Am o sentinta data in Romania ... (vezi toată discuția)