avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum verific daca angajatorul mi-a platit la zi ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum verific daca angajatorul mi-a platit la zi impozitele?

Lucrez la o firma de mai mult timp. Intrebarea e cum verific daca angajatorul mi-a inregistrat contractul la ITM, daca mi-a platit impozitele, asigurarea medicala s.a.m.d.?

Deci, cum e cel mai rapid si mai simplu sa verific?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: eu_2004 , utilizator 13:21, 19 Iulie 2010
CIM-ul se incheie in 3 exemplare din care ar fi trebuit sa intrati in posesia unuia dintre ele. Faceti o solicitare in scris catre angajator de a intra in posesia unui exemplar. Verificarea platii impozitelor se face adresand cate o cerere la somaj, pensii, sanatate si circa financiara .
Multumesc. Destul de complicat. Inseamna cel putin 4 drumuri. Raspunsul vine in scris in 30 de zile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot verifica daca contractul meu de munca este inregistrat la itm? ioana2525 ioana2525 Lucrez la o firma cu sediul in Bucuresti si de aprox 2 luni mi s a facut contract de munca. Nu am primit inca un exemplar al contractului. Cum pot verifica la ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale la cim Marioara Maftei Marioara Maftei Buna seara, intrebarile mele ar fi : 1.actul aditional este obligatoriu de inmanat un exemplar angajatului? 2.in cazul in care angajatul nu are actele ... (vezi toată discuția)
Renuntare contract de munca cristina_tudor cristina_tudor Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu o opinie In ce conditii se poate renunta la un contract de munca semnat de cateva zile ( nu a fost specificata nici ... (vezi toată discuția)