avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte aditionale la cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte aditionale la cim

Buna seara,
intrebarile mele ar fi :
1.actul aditional este obligatoriu de inmanat un exemplar angajatului?
2.in cazul in care angajatul nu are actele aditionale la cim cum poate intra in posesia lor?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 19:23, 30 Septembrie 2009
Ca si in cazul CIM, un exemplar al actului aditional trebuie sa se afle la salariat.
La cerere (dar nu neaparat scrisa) se pot face copii legalizate de unitate.
1. Orice act aditional la CIM se face in acelasi numar de exemplare, cate unul pentru fiecare parte si unul pentru ITM.
2. Daca nu aveti toate actele aditionale la CIM le cereti la Comp. Resurse umane sau la ITM, unde vi se poate da cate o copie, contra cost.
Marioara Maftei a scris:

Buna seara,
intrebarile mele ar fi :
1.actul aditional este obligatoriu de inmanat un exemplar angajatului?
2.in cazul in care angajatul nu are actele aditionale la cim cum poate intra in posesia lor?

multumesc

Actele aditionale se incheie in 3 exemplare originale, pentru firma, angajat si ITM. Daca nu mai are acte aditionale, poate sa faca o cerere la firma sau la ITM sa le solicite.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)
Formulare itm soficu cristina soficu cristina Solicit, colegilor de forum si mai ales, consultantilor in personal, sa-mi precizeze o [b]baza legala [/b]de unde reiese numarul de exemplare (doua,trei) pe ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca gabisim gabisim Buna ziua am urmatoarea intrebare in legatura cu Contract individual de munca . Avem la nivel de institutie incheiat un contract colectiv de munca incheiat ... (vezi toată discuția)