avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum pot sa lucrez de-acasa legal pentru un angajator ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum pot sa lucrez de-acasa legal pentru un angajator strain?

Nu e vorba de video-chat, dar de munca pe calculator. Deci ce modalitati sunt pentru a lucra legal pentru o firma straina (in conditiile in care as lucra intr-un domeniu diferit de cel in care am studii, si deci nu pot sa ma inregistrez ca PFA, neavand nici pe cartea de munca o perioada de lucru in doemniul respectiv)?

Care sunt variantele? Pot ramane persoana fizica si sa-mi platesc impozitele eu pe venitul respectiv sau ar trebui sa-mi deschid o firma? #-o

Alte discuții în legătură

Se poate pfa fara bacalaureat? Timislore Timislore Buna ziua tuturor. Nu am diploma de Bacalaureat, inca, profilul liceului era chimia, si nu am nici un curs care sa-mi ateste talentele artizanale, am peste 21 ... (vezi toată discuția)
Lmpozite cmi dragos79 dragos79 Sunt medic si am contract de munca plus PFA. In cazul in care imi deschid un CMI va rog sa ma lamuriti daca am inteles bine: 1. inchid PFA-ul, deschid CMI ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a comisionului madalin patrascu madalin patrascu Sunt angajat la un magazin de mobila si deci lucrez in vanzari, patronul m-a rugat sa caut o metoda legala prin care sa ma poata plati.Va rog daca se poate ... (vezi toată discuția)