avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Se poate pfa fara bacalaureat?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Se poate pfa fara bacalaureat?

Buna ziua tuturor. Nu am diploma de Bacalaureat, inca, profilul liceului era chimia, si nu am nici un curs care sa-mi ateste talentele artizanale, am peste 21 de ani, si lucrez manual diferite obiecte decorative si accesorii, pe care as dori sa le comercializez individual, online, in cadrul targurilor de profil. Pot sa devin persoana fizica autorizata in aceste conditii, si cum? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters114803 , utilizator 10:48, 25 Martie 2010
Sotul meu are PFA si nu are BAC. Adreseaza-te la Registrul Comertului pentru detalii.
nu are legatura diploma de bac, daca o ai sau nu,
dar stiu ca trb sa ai minim doi ani experienta in domeniu (aici poti dovedi cu o adeverinta de la firma de exemplu, ca ai lucrat cel putin doi ani in doemniul x, sau copie dupa cartea de munca ) sau un curs recunoscut de cnfpa ( in cazul meu )
te pot lamuri cei de la reg com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu o situatie, am un viitor ... oana.velicu oana.velicu Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o situatie, am un viitor angajat si nu stiu pe ce functie COR sa-l incadrez, o sa fie in departamentul IT, suport ... (vezi toată discuția)
Pierd locul de munca cu studii medii - nu am diploma de bac biadeia biadeia am absolvit 10 clase liceu economic si apoi sc profesionala comerciala 1 an cu calificare vanzator. am 25 ani de experienta in comert.am inceput ca ... (vezi toată discuția)
Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)