avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... agent asigurari in perioada de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

agent asigurari in perioada de somaj

Buna ziua,
va rog frumos sa-mi spuneti daca aflandu-ma in perioada de somaj pot sa ma autorizez ca si agent de asigurari ?Cum influenteaza aceste venituri ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:50, 19 Iulie 2010
Da se poate numai sa nu fie cu contract individual de munca si sa obtineti venituri sub 500 lei pe luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj michi25 michi25 Buna ziua Am si eu o nedumerire Daca sunt consultant de asigurari si intocmesc asigurari, dar nu in fiecare luna, beneficiez de indemnizatie de somaj? Sa ... (vezi toată discuția)
Imi inceteaza un cim de 8 ore si mai raman cu un cim, de 2 ore. pot beneficia de somaj? BEJENARU NICOLETA BEJENARU NICOLETA buna ziua, pana pe 29 noiembrie 2011 aveam doua contracte de munca. unul pentru 8 ore si era pe perioada nedeterminata, iar altul pentru 2 ore pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Se poate beneficia de somaj daca obtin venituri din chirii? sym73 sym73 sotul meu a fost trimis acasa pe data de 20 a acestei luni, unitatea i-a eliberat adeverinta necesara la somaj- are peste 12 luni lucrate neintrerupt,, iar pe ... (vezi toată discuția)