avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imprumut
Discuție deschisă în Executare silită

imprumut

Bina ziua am girat la camatari,6/8 a parte dintrun apartament ,acum m-ia expirat perioda de imprumut si ,el s-a adresat la un executor ,se va licita casa?
Cel mai recent răspuns: Mihai Vaduva , Avocat 14:40, 19 Iulie 2010
Buna ziua !
Daca exista un act autentic si cred ca exista din moment ce se va trece la executare silita (in mod legal) se va da curs prevederilor din contract . Daca prevederile cuprinse in contract cuprind clauze ilegale puteti ataca in instanta acel act .
Cred ca trebuie sa apelati urgent la un avocat care sa va sfatuiasca in deplina cunostinta de cauza ....
In aceeasi idee, daca ati garantat printr-un act autentic, aceste constituie titlu executoriu si poate fi pus in executare silita.
Executorul judecatoresc va proceda la scoaterea la licitatie publica a cotei parte din apartament.
Consultati un avocat care va poate ajuta pe baza actelor pe care le detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce actiune pot initia impotriva executarii silite? MADLENEFF MADLENEFF Buna ziua. Acum un an am facut un imprumut in nume personal garantand cu apartamentul, semnand la notariat un contract de imprumut intre mine si cel care mi-a ... (vezi toată discuția)
Despre executare silita getuta getuta In mesajele anterioare am scris ca un imobil s-a adjudecat in urma licitatiei organizate de un executor judecatoresc si v-am tot intrebat daca pot depune ... (vezi toată discuția)
Executare apartament alissa_francesca alissa_francesca Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am semnat un contract de imprumut bani in 2008 in care am garantat cu un apartament. Impreuna cu acest contract am semnat si ... (vezi toată discuția)