avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea pe post studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea pe post studii superioare

Am la institutia la care lucrez 2 salariati care s-au completat studiile (obtinandu-si licentele in actuala sesiune de examen), vori veni cat de curand cu adeverintele si cererile firesti de a fi trecuti pe posturi cu studii superioare - mentionez ca suntem bugetarii( L330/2009 si L 118/2010:((), de aceea asi dori sa stiu care sunt reglementarile in acest sens , eu stiam ca la terminarea studiilor salariatul putea fi trecut prin transformarea postului pe post cu studii superioare beneficiind si de o crestere salariala de pana la 20 %.
In acutalele conditii cu reducerile acestea nu mai stiu daca a mai ramas valabila
informatia mea. Daca cunoaste cinveva o informatie de ultima ora referitoare la acest subiect va rog luminatima si pe mine:help: .
De asemenea as vrea sa stiu daca absolventul de facultate de 3 ani - economice- poate fi incadrat (el fiind acum contabil IA) pe economist I avand o vechime de 30 de ani de munca in aceeasi meserie ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:52, 19 Iulie 2010
1. noua lege 330 nu mai prevede un cuantum de majorare a salariilor pentru personalul contractual. Doar functionarii publici beneficiaza de un anemic 5%;
2. tot legea 330 prevede ca personalul contractual care absolva studii superioare va fi incadrat pe gradul profesional imediat superior celui de debutant (in nici un caz economist I).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare din studii medii in studii superioare nicco nicco Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca promovarea mea a fost corecta din studii medii in studii superioare dupa terminarea facultatii MFC specialiazrea ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovarea personalului contractual alycam82 alycam82 Buna ziua! m-am consultat cu mai multi colegi in domeniu, dar fiecare are alta opinie, tocmai de aceea m-am gandit sa va solicit ajutorul : ,,Promovarea ... (vezi toată discuția)