avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere SNG
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere SNG

La concursul de admitere SNG se cere sa ai cunostinte de operare pe calculator sau de dactilografiere. Trebuie sa facem un curs pentru a demonstra acest lucru?..Este obligatoriu o diploma pentru cunostinte de operare pe calculator??..
Cel mai recent răspuns: K_Elena , utilizator 08:40, 20 Iulie 2010
Unde ati vazut ca se cere asa ceva la admiterea SNG? La concursurile pe post ..direct la Curtile de apel.. pe langa probele teoretice si verificarea reputatiei .a fost o proba suplimentara de verificare a cunostintelor de operare calculator si dactilografiere. Dar la admiterea SNG nu am vazut sa se ceara.
Ne puteti arata exact documentul oficial de unde ati aflat ca se cere asa ceva?
Nu ai nevoie de niciun document care sa iti ateste abilitatile de utilizare a unui calculator. Pentru admiterea la SNG, aceasta nu este o conditie, iar pentru ocuparea unui loc pe post, la concursurile organizate de Curtile de Apel, nu trebuie sa duci nicio dovada, doar sa iti arati cunostintele in practica, la un test - iar aici sunt metode si metode de verificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grefieri anamaria.trofin anamaria.trofin despre grefieri recrutati prin concurs. direct pe post stie cineva ceva?stiu ca aceste concursuri se afiseaza pe situl Curtilor de Apel...dar sunt curioasa ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri roxana91 roxana91 Buna, sunt noua pe aici, si am si eu o mare intrebare. Am terminat Stiinte Ecomonice si vreau sa stiu daca pot sa ma inscriu pentru la anul la SNG. In ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2016 carolina2015 carolina2015 Am deschis acest topic pentru a discuta despre admiterea la SNG 2016. Cum stati cu invatatul? Concursul o sa fie pe data de 24.04.2016 si o sa fie scoase 130 ... (vezi toată discuția)