avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... grefieri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

grefieri

despre grefieri recrutati prin concurs. direct pe post stie cineva ceva?stiu ca aceste concursuri se afiseaza pe situl Curtilor de Apel...dar sunt curioasa daca in ac an se mai organizeaza direct pe post concurs ptr grefieri cu studii superioare,,sau ramane doar admiterea prin SNG?:D
Cel mai recent răspuns: DahliaNoir , utilizator 15:48, 18 Februarie 2013
Din ce zic colegii am inteles ca in perioada asta ar fi un concurs la curtea de apel Bacau. Sper sa nu fi inteles gresit...si pe site-ul SNG nu pot sa verific ca , cel putin momentan, mie nu mis e incarca. Oricum.. nu putem afla decat cand se afiseaza .. pe site, in presa locala sau la sediul instantelor. Daca ai rabdare..rasfoieste subiectul SNG 2013...ca de acolo am retinut info.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru a da admitere la sng iustinov iustinov Pot sa dau la SNG daca termin anul acesta Administratie publica,adica stiinte administrative?Astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva.Multumesc! (vezi toată discuția)
Scoala de grefieri-vreau sa ma inscriu!!! Delia2285 Delia2285 Buna ziua. De vreun an si ceva incerc sa aflu cat mai multe info despre scoala de grefieri, dar mereu ajung la un dead end. Sunt din Sibiu, am terminat ... (vezi toată discuția)