avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... coplata serviciilor medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

coplata serviciilor medicale

Va rog sa ma ajutati.
Am cautat HG in care se specifica despre coplata. In articolele de ziar am gasit o informatie de genul daca pacientul a adunat coplata intr-un an de 600 lei va primi un voucher.
M-am adresat CSMB si m-au trimis la HG 324/2010 care este Contractul cadru pentru serviciile medicale si nici decum catre coplata.

Alte discuții în legătură

Coplata - legislatie mircea_ghe84 mircea_ghe84 Buna ziua! Dupa indelungi cautari.. prin Contractul-cadru privind acordarea asistentei medicale pe 2009, normele acestuia, legea 95/2006 a sanatatii ... (vezi toată discuția)
Timp de plata de la emiterea facturii lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarele informatii: 1. In cat timp de la emiterea facturii, trebuie s-o plateasca o persoana fizica? In care lege este ... (vezi toată discuția)
Malpraxis sau nu symonyku symonyku Buna ziua, doresc o informație cu privire la a o operație pe care a suferit-o copilul meu in urma unei fracturi supracondiliene de humerus stang. Precizez ... (vezi toată discuția)