avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plasare grup sanitar al unui bar fata de o proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plasare grup sanitar al unui bar fata de o proprietate privata

Buna seara. Va multumesc de la inceput pentru raspunsurile pe care le voi primi.
La ce distanta se poate plasa grupul sanitar al unui bar de gardul unei proprietati private, locuinta avand bucataria situata cu fata catre grupul sanitar al barului. Mentionez ca o parte dintre consumatorii barului transforma gardul separator intr-o alta toaleta.
Ce se poate face in acest caz si, unde se pot adresa proprietarii locuintei afectate pentru rezolvarea problemei, mai ales ca sunt doi batrani fara niciun cuvant de spus? Din cauza mirosului insuportabil si a peisajului pe care sunt obligati sa le suporte zilnic au ajuns la disperare.
Pentru a-i ajuta va rog sa mentionati si articole de lege la care sa poata face referire in momentul sesizarii autoritatilor locale.
Cel mai recent răspuns: Ariel_tm , utilizator 23:53, 19 Iulie 2010
Sa faca o sesizare / reclamatie la SANEPID (Inspectoratul de Politie Sanitara si Medicina Preventiva).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul de la tara,creste porcii la 10 m de casa mea suzana57 suzana57 Desi ma inteleg bine cu vecinii oin spatele locuintei acestia cresc an de an cate 2 porci iar cocina este despartita de curtea mea de un gard din plasa de ... (vezi toată discuția)
Distanta fata de casa a unei custi de caine ReIn ReIn Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cu o problema. Am facut o plangere celor de la Directia Sanitar Veterinara impotriva vecinului care a amplasat cuşca ... (vezi toată discuția)
Cresterea porcului la 3m de ferestrele casei mele SophiaMS SophiaMS Buna ziua, Locuiesc de 2 luni intr-o localitate rurala lipita de orasul Constanta. Vecinul meu are cocina porcului la 2,5 - 3m distanta de la ferestrele ... (vezi toată discuția)