avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul de la tara,creste porcii la 10 m de casa mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul de la tara,creste porcii la 10 m de casa mea

Desi ma inteleg bine cu vecinii oin spatele locuintei acestia cresc an de an cate 2 porci iar cocina este despartita de curtea mea de un gard din plasa de sarma. Vara mirosul e insuportabil si nu pot deschide fereastra de la bucatarie sau de la dormitor care se afla la nici 10 m de cocina vecinilor. Au promis ca nu mai crec porci dar,acum au luat iara 2 godaci pentru |gnatul viitor. Ei profita de bunatatea mea dar am probleme cu niste noduli pulmonari si nu mai suport miasmele de la porcii lor. Ce trebuie sa fac ? Va multumesc si va doresc un an perfect.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:21, 8 Ianuarie 2016
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica locala=sanepid si Garda de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea porcului la 3m de ferestrele casei mele SophiaMS SophiaMS Buna ziua, Locuiesc de 2 luni intr-o localitate rurala lipita de orasul Constanta. Vecinul meu are cocina porcului la 2,5 - 3m distanta de la ferestrele ... (vezi toată discuția)
Plasare grup sanitar al unui bar fata de o proprietate privata ANA - GABRIELA ANA - GABRIELA Buna seara. Va multumesc de la inceput pentru raspunsurile pe care le voi primi. La ce distanta se poate plasa grupul sanitar al unui bar de gardul unei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vecinii mei cresc mai mulți porci pentru a-i vinde ... Liliana Apostol Liliana Apostol Bună ziua! Vecinii mei cresc mai mulți porci pentru a-i vinde și miroase îngrozitor de rău atât afară cât și în casa mea, nu mai spun că are iepuri ... (vezi toată discuția)