avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie

am baut in intervalul 22:45-01:30 6 beri,imediat m-a oprit politia,proba cu alcooltestul a fost de 0,54,tin sa precizez ca in intervalul knd am baut si dupa aia pana la cea de a 2a proba de sange n-am mancat si baut nimic,este posibil sa iasa sub 0,80 in sange?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 08:23, 20 Iulie 2010
Nu sunt medic, deci nu pot sa dau un raspuns competent.
Dar cu siguranta aveti probleme cu bautul, daca consumati alcool si apoi va urcati la volan.
Apelati la un avocat care sa va sprijine dpdv juridic, dar apelati si la cei ce va pot ajuta in legatura cu consumul de alcool.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inconstienta-alcoolul la volan-necazuri mari cristeadan71 cristeadan71 Buna ziua,ajutati-ma va rog cu o problema. Acum 2 saptamani am iesit dimineata din tura de noapte,fiind ziua mea in ziua respectiva,am baut cu colegii in ... (vezi toată discuția)
Alcooltest 0.43 - alcoolemie panta ascendenta sau descendenta pacaliciosu pacaliciosu Buna ziua Din nefericire, am devenit un mic infractor . Aseara in jurul orelor 23 am fost oprit in trafic pe raza judetului Calarasi, si am fost gasit cu o ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - pedepse, alte consecinte doru200807 doru200807 azi se implinesc 3 saptamani de cand am atins cu oglinda laterala alta oglinda la o masina din trafic, celalalt conducator auto a sunat la 112 a venit ... (vezi toată discuția)