avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna in timpul preavizului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna in timpul preavizului?

Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti daca se prelungeste preavizul daca efectuez concediu de odihna pe timpul acestuia cu perioada zilelor de CO efectuate. Deoarece nu as mai vrea sa vin la serviciu sa vad aceste fete care mi-au produs atata rau, dar nici nu doresc sa renunt la dreptul de somaj. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 20 Iulie 2010
Nu se prelungeste preavizul cu perioada de CO ... pe perioada preavizului c.i.m. isi produce toate efectele, astfel incat CO poate coincide cu perioada de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile salariatului in perioada de preaviz mihialescu mioara mihialescu mioara Daca salariatul depune cerere de demisie si in perioada de preaviz solicita zile de concediu de odihna avand inca un numar de zile de concediu aferent ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna pe perioda preaviz Amalia73 Amalia73 Buna ziua intentionez sa inchid activitatea de comert la un punct de lucru. Pot ca in perioada de preaviz al angajatelor sa le acord concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu in preaviz eu1983 eu1983 Buna ziua , Pe perioada preavizului de 20 de ile lucratoare, angajatul are voie sa-si foloseasca zilele de concediu neefectuate pana la intrarea in preaviz ... (vezi toată discuția)