avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati la intretinere

Cu ceva vreme in urma, s-a schimbat casiera de la intretinere, si de atunci au aparut cenzor, administrator, si casiera bineinteles, nu stiu daca e normal dar... O data cu venirea acestora au adus si niste liste cu penalitati din 2004,2005,2006,2007, in total vreo 1300 de lei, e normal duapa atata timp? Eu nu mai gasesc chitantele, dar totusi pana acum nu am avut afisate penalitati si dintr-o data asa de mult. Exista vreo posibilitate sa nu mai platesc aceste penalitati?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:47, 21 Iulie 2010
Cel mai bine ar fi sa gasesti chitantele dar oricum datoriile mai vechi de 3 ani sunt prescrise
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
S.C. CRUCERU CONTAB S.R.L. - BRASOV, Mediator
sunt prescrise. solicitati sa va dea calculul si documentele ce au stat la baza acestor penalitati.Solicitati sa va dea in judecata pt acestea...
Daca imi puteti spune in ce baza s-au prescris aceste datorii, pentru ca as vrea sa imi montez centrala centrala, si imi cere sa nu am nicio datorie fata de ei.
Cred ca as putea sa achit si apoi sa fac treaba asta, dar cred ca ce e mancat de lup e bun mancat. Va multumesc.
Daca in ultimii trei ani nu ati primit nicio notificare din artea asociatiei cu privire la aceste penalitati, atunci intervine prescriptia extintiva, prevazuta in Decretul nr. 167/1958.
Ca doamna casiera a disparut e ok, dar administrator si cenzor existatu sau trebuia sa existe si inainte de casiera.
Oricum, pentru a va lamuri, faceti o sesizare pe adresa presedintelui in care cereti sa vi se excplice de unde au luat nastere aceste penalitati.
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
Armenteros, utilizator
Acum vreau sa platesc, ca sa am timp sa imi montez centrala, dar dupa mai pot face ceva?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare restanta mai mare de 3 ani ursulina ursulina Avem in asociatie un ap.care are datorii din 2005 pana in 2008, ai carui proprietari au decedat. In urma lor a ramas o nora si o nepoata, sotul respectiv tatal ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii intretinere sig73 sig73 Buna ziua, Figurez in evidentele asociatiei cu o datorie restanta la intretinere de 3680 lei (calculata din 2006-2007 pana in prezent , desi intre timp am ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii asociatia de proprietari andreicsm andreicsm Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am datorii la asociatia de proprietari incepand cu luna septembrie 2013 (ultima intretinere achitata a fost ... (vezi toată discuția)