Cu ceva vreme in urma, s-a schimbat casiera de la intretinere, si de atunci au aparut cenzor, administrator, si casiera bineinteles, nu stiu daca e normal dar... O data cu venirea acestora au adus si niste liste cu penalitati din 2004,2005,2006,2007, in total vreo 1300 de lei, e normal duapa atata timp? Eu nu mai gasesc chitantele, dar totusi pana acum nu am avut afisate penalitati si dintr-o data asa de mult. Exista vreo posibilitate sa nu mai platesc aceste penalitati?
Daca imi puteti spune in ce baza s-au prescris aceste datorii, pentru ca as vrea sa imi montez centrala centrala, si imi cere sa nu am nicio datorie fata de ei.
Cred ca as putea sa achit si apoi sa fac treaba asta, dar cred ca ce e mancat de lup e bun mancat. Va multumesc.
Daca in ultimii trei ani nu ati primit nicio notificare din artea asociatiei cu privire la aceste penalitati, atunci intervine prescriptia extintiva, prevazuta in Decretul nr. 167/1958.
Ca doamna casiera a disparut e ok, dar administrator si cenzor existatu sau trebuia sa existe si inainte de casiera.
Oricum, pentru a va lamuri, faceti o sesizare pe adresa presedintelui in care cereti sa vi se excplice de unde au luat nastere aceste penalitati.