avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... impozit auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

impozit auto

am si eu o nelamurire. am o masina ce inmatriculat in romania si am ajuns pana la momentul in care trebuie sa platesc impozitul la primarie unde m-am lovit de urmatoarea problema: trebuie sa platesc impozit pe 3 ani pentru ca masina a fost radiata din alta tara de 3 ani in urma. nu mi se pare normal asta si as vrea sa stiu daca este legal asa . va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: george1981 , utilizator 21:23, 22 Iulie 2010
Impozitele se pot calcula retroactiv pentru ultimii 5 ani, functie si de data la care d-voastra ati achizitionat autoturismul.
eu am cumparat masina in decembrie anul trecut doar ca masina e radiata din 2007. nu mi se pare corect sa platesc impozit pe ceva ce nu am avut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Taxa auto mihaimisu mihaimisu Buna ziua, Am si eu o nelamurire si anume, am cumparat un autoturism prin 2002 pe care nu l-am imatriculat pe numele meu (luat in evidenta la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate pentru autoturism sucice sucice As dori sa aflu daca o persoana, cetatean roman si strain cu domiciliul in strainatate poate cumpara un autoturism inmatriculat ca sa-l aiba in Romania si de ... (vezi toată discuția)