avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cerere de somatie de plata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cerere de somatie de plata

se poate cere in instanta somatie de plata pentru o suma prescrisa? ultima factura emisa este din 12 iulie 2006 si ultima plata efectuata este 12 iunie 2007. nu am primit nici o somatie sau instiintare de plata in aceasta perioada, doar citatie de la judecatorie in data de 19 iulie 2010,
Cel mai recent răspuns: CRISTINArares , utilizator 13:26, 22 Iulie 2010
Faceti o intampinare in care aratati ca suma este prescrisa
e posibil sa nu fie prescrisa
depinde data introducerii actiunii
actiunea e introdusa in 13 iulie 2010
atunci e prescrisa
judecatorul a respins cererea recuperatorului pentru emiterea somatiei de plata.
poate acest recuperator sa faca raport fratelui meu la serviciu, avand in vedere ca fratele meu nu are nici o treaba cu societatea mea? ce drepturi au acesti recuperatori?
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2010
CRISTINArares, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare parata tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua!As dori o sugestie pentru urmatoarea speta, eu fiind parata.Reclamanta a introdus la Tribunalul Iasi actiune pe OUG 119 , am cerut mutare la ... (vezi toată discuția)
Executare silita creanta prescrisa - de catre societate recuperari creante keksu2 keksu2 Buna am primit azi o citatie de la marss collection citatia ma cheama in tribunal pentru o datorie 142 de lei + creante 700 ron ! dar interesant data ... (vezi toată discuția)
Imi poate face poprire pe salariu? Cristinaflorentinacojocaru Cristinaflorentinacojocaru Buna ziua,astazi mi-a venit o instiintare,de la o firma de recuperare creante pentru o factura telefonica neplatita,acolo imi spune ca am o intarziere de plata ... (vezi toată discuția)