avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... avocatul nu vrea sa-mi dea dosarul
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

avocatul nu vrea sa-mi dea dosarul

Buna ziua
Daca vreau sa renunt la serviciile avocatului care m-a reprezentat intr-un proces pe care l-am pierdut si el refuza sa-mi dea dosarul cu toate actele (copii ale actelor mele si originale ale inscrisurilor lui) ce pot face?
Cel mai recent răspuns: costic , utilizator 08:29, 21 Iulie 2010
Asa ceva eu nu am mai auzit !!!! Ati achitat onorariul ?
hi hi. eu am mai auzit. sunt avocati la care daca nu ii platesti onorariul nu iti mai dau actele... nu e corect. faceti o sesizare la barou.
Insa actele redactate de el insusi nu este obligat sa vi le remita, este munca lui intelectuala.
Bineinteles ca le puteti copia din dosarul instantei....
Spor
Da am achitat onorariul. Am o chitanta semnata dar nu si stampilata.
Azi am cerut dosarul si mi-a spus ca nu mi-l poate da, daca vreau o copie imi da. Mi-a facut niste copii la unele acte depuse de partea adversa.
Imi puteti spune in cat timp de la pronuntarea sentintei pot face o reclamatie la barou impotriva avocatului pe motiv ca nu mi-a sustinut cauza nedepunand la dosar inscrisuri date de mine lui si pe motiv ca nu vrea sa-mi dea dosarul?
cat mai repede... intai faceti-i la avocat o notificare cu confirmare de primire, cu tot ce ii solicitati

Alte discuții în legătură

Am de plătit cheltuieli de judecată. pot solicita dovada lor? aș vrea să mă asigur că acele cheltuieli au fost reale și înregistrate flori2009 flori2009 Buna seara! As avea nevoie de o lamurire, mai precis, in cazul in care am de platit cheltuieli de judecata, pot solicita o dovada a acestor cheltuieli? Am ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva avocatului caradis caradis Buna ziua. Ma confrunt cu o problema care pur si simplu m-a lasat cu gura cascata. Acum un an am angajat un avocat. Contract si plata integrala a sumei si a ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata economv economv Buna ziua, Am castigat procesul, am vazut pe portal.just.ro ca s-au aprobat 100 lei cheltuieli de judecata.L-am intrebat pe avocat de ce nu s-a aprobat si ... (vezi toată discuția)