avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... despre somaj si angajare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

despre somaj si angajare

sunt in somaj din decembrie anu trecut si mai am pana in septembrie.beneficiez de somaj pentru ca am lucrat.insa acum am terminat si facultatea si vreau sa stiu daca se poate prelungi somaju ,adica sa iau si ca absolvent de facultate sau daca imi gasesc un loc de munca ce beneficii am atat eu cat si firma angajatoare?multumesc

Alte discuții în legătură

Somaj absolventi 2009 adina_md adina_md Buna ziua!am o intrebare legata de dreptul la ajutorul de somaj acordat absolventilor de studii superioare din 2009. mai precis, am terminat medicina in ... (vezi toată discuția)
Somaj muzikhous3 muzikhous3 Buna Ziua...As dori sa stiu si eu daca beneficiez de somaj in cazul in care renunt la facultate de pe al doilea semestru Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Drept la somaj laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am o nelamurire anul acesta am terminat masterul în contabilitate nu am gasit de lucruas vrea sa stiu dc ma pot inscrie la somaj, cat este acesta, ... (vezi toată discuția)